Професионални дейности и научни изследвания


Показване: Списък / Таблица
Покажи:
Сортиране по:
Strawberry Prolog
Пролог е език създаден за работа свързана с разработката на Изкуствен Интелект. Писането на програма на този език е много по-лесно и по-бърз..
Наблюдава се тримерна графика, като екстремите по нея съответстват на области, в които има особености, дори ако те са невидими за човешкото ..
Обработка на електрически сигнали с цел осъществяване на операцията конволюция в реално време. Прилага се в изчислителна техника, военна про..
През изминалата 2013 година „Оптикс“ разработи и внедри в производство свой нов продукт "Фюжън приставка за индустриални и охранителни камер..
Движението във времето се описва, като се интегрира уравнението на движение. Необходимата информация за това са профили на пътя (наклони и к..
   Нанотехнологията позволява получаването на различни материали (метали, сплави, оксиди и др.) с размери на отделните частици от ..
Работи на основата на взаимодействие електромагнитно поле–материя.  Няма движещи се части, просто устройство, висока точност, пожар без..
Транспортна задача за оптимално използване на наличните возила. Необходимата информация е наличие на планов график за движение, разположение..
Изчисления и прогнозиране на бъдещ трафик с краен резултат - момент на запълване на капацитета на участъците. Необходимата информация е конф..
Търсим спонсор за създаване на прототипи на контролери за електромотори, които ще се използват за компановка на електромобили..
Търсим спонсори за разработването на прототипи за:  - електродвигатели за електромобили с различна мощност  - мотор - колело..
  Целта на този проект е да се разработи методология и роботизирана система за ин-витро оплождане чрез ИКСИ асистираща процедура. На ба..
Базирано на 3 коментара.
Иновационна Борса © 2015 - 2019