Професионални дейности и научни изследвания


Показване: Списък / Таблица
Покажи:
Сортиране по:
Strawberry Prolog
Пролог е език създаден за работа свързана с разработката на Изкуствен Интелект. Писането на програма на този език е много по-лесно и по-бърз..
Наблюдава се тримерна графика, като екстремите по нея съответстват на области, в които има особености, дори ако те са невидими за човешкото ..
Обработка на електрически сигнали с цел осъществяване на операцията конволюция в реално време. Прилага се в изчислителна техника, военна про..
През изминалата 2013 година „Оптикс“ разработи и внедри в производство свой нов продукт "Фюжън приставка за индустриални и охранителни камер..
Движението във времето се описва, като се интегрира уравнението на движение. Необходимата информация за това са профили на пътя (наклони и к..
   Нанотехнологията позволява получаването на различни материали (метали, сплави, оксиди и др.) с размери на отделните частици от ..
ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОМПАНИЯТА Българската фирма “СОЛАРЛАБ” ООД е основана през 2010 г. с идеята за реализиране на иновативни системи и е наш стр..
Работи на основата на взаимодействие електромагнитно поле–материя.  Няма движещи се части, просто устройство, висока точност, пожар без..
Транспортна задача за оптимално използване на наличните возила. Необходимата информация е наличие на планов график за движение, разположение..
Цел на предложението Подобряване на съществуващи или проектиране на нови неустановени технологични процеси, параметрите на които се изменят..
Изчисления и прогнозиране на бъдещ трафик с краен резултат - момент на запълване на капацитета на участъците. Необходимата информация е конф..
Търсим спонсор за създаване на прототипи на контролери за електромотори, които ще се използват за компановка на електромобили..
Иновационна Борса © 2015 - 2023