Нови проекти


Показване: Списък / Таблица
Покажи:
Сортиране по:
Иновационната разработка представлява биологично активни продукти, изолирани от слузта на градински охлюви. Тези продукти са защитени с 3 па..
През изминалата 2013 година „Оптикс“ разработи и внедри в производство свой нов продукт "Фюжън приставка за индустриални и охранителни камер..
„Пътища и мостове-про“ инвестира в енергийно ефективно и зелено производство.   В асфалтосмесителната инсталация са внедрени няколко и..
Иновации в производството и стандартизацията на субстанции и крайни фитопродуки
- Компанията се занимава с разработване и стандартизация на субстанции и крайни продукти от природни суровини. ​- занимаваме се с разработв..
Иновационна разработка относно включване на лиофилизат на киселомлечен концентрат, съдържащ българските щамове Lactobacillus delbrüeckii ssp..
Машината служи за предсеитбена подготовка на почвата като съчетава в едно комбинирано устройство: плуг-шест корпусен за изораване на почвата..
   Нанотехнологията позволява получаването на различни материали (метали, сплави, оксиди и др.) с размери на отделните частици от ..
Основният продукт на компанията е мобилният офис пакет OfficeSuite, който се използва активно от над 200 милиона потребители в 205 държави и..
Мощни промишлени LED осветители: ТТТ – LED – DPX- 105 / 230 ТТТ – LED – DPX- 83 / 230 ТТТ – LED – DPX- 62 / 230 Идеята за разра..
Надуваеми Снегоходки Small Foot
Small Foot - първите и единствени надуваеми джобни снегоходки Small Foot Revolution Последните снегоходки за екстремни условия SFR са съ..
Новаторска топлоизолационна система ЕКОПУР
ЕКОПУР е технологично решение за качествено нов начин за топлоизолация на сгради с композитни пенополиуретанови или полиизоцануратни панели...
Разработено е уеб приложение за изчисляване и анализ на индекс на фирмена конкурентоспособност на фирми в определен сектор и раздел от нацио..
Иновационна Борса © 2015 - 2017