Нови проекти


Показване: Списък / Таблица
Покажи:
Сортиране по:
Second-Box
Това е филтър за защита против СПАМ. Между Second-Box и другите филтри има три основни разлики.   1. Другите филтри не информират изп..
Strawberry Prolog
Пролог е език създаден за работа свързана с разработката на Изкуствен Интелект. Писането на програма на този език е много по-лесно и по-бърз..
Наблюдава се тримерна графика, като екстремите по нея съответстват на области, в които има особености, дори ако те са невидими за човешкото ..
Обработка на електрически сигнали с цел осъществяване на операцията конволюция в реално време. Прилага се в изчислителна техника, военна про..
Иновационната разработка представлява биологично активни продукти, изолирани от слузта на градински охлюви. Тези продукти са защитени с 3 па..
В последните десетилетия се увеличи консумацията на кофеин за производство на напитки (меки, енергийни и др.) и фармацевтични продукти (кофе..
През изминалата 2013 година „Оптикс“ разработи и внедри в производство свой нов продукт "Фюжън приставка за индустриални и охранителни камер..
Движението във времето се описва, като се интегрира уравнението на движение. Необходимата информация за това са профили на пътя (наклони и к..
„Пътища и мостове-про“ инвестира в енергийно ефективно и зелено производство.   В асфалтосмесителната инсталация са внедрени няколко и..
Иновации в производството и стандартизацията на субстанции и крайни фитопродуки
- Компанията се занимава с разработване и стандартизация на субстанции и крайни продукти от природни суровини. ​- занимаваме се с разработв..
Иновационна разработка относно включване на лиофилизат на киселомлечен концентрат, съдържащ българските щамове Lactobacillus delbrüeckii ssp..
Машината служи за предсеитбена подготовка на почвата като съчетава в едно комбинирано устройство: плуг-шест корпусен за изораване на почвата..
Иновационна Борса © 2015 - 2019