Нови проекти


Показване: Списък / Таблица
Покажи:
Сортиране по:
Second-Box
Това е филтър за защита против СПАМ. Между Second-Box и другите филтри има три основни разлики.   1. Другите филтри не информират изп..
Strawberry Prolog
Пролог е език създаден за работа свързана с разработката на Изкуствен Интелект. Писането на програма на този език е много по-лесно и по-бърз..
Иновационната разработка представлява биологично активни продукти, изолирани от слузта на градински охлюви. Тези продукти са защитени с 3 па..
В последните десетилетия се увеличи консумацията на кофеин за производство на напитки (меки, енергийни и др.) и фармацевтични продукти (кофе..
През изминалата 2013 година „Оптикс“ разработи и внедри в производство свой нов продукт "Фюжън приставка за индустриални и охранителни камер..
„Пътища и мостове-про“ инвестира в енергийно ефективно и зелено производство.   В асфалтосмесителната инсталация са внедрени няколко и..
Иновации в производството и стандартизацията на субстанции и крайни фитопродуки
- Компанията се занимава с разработване и стандартизация на субстанции и крайни продукти от природни суровини. ​- занимаваме се с разработв..
Иновационна разработка относно включване на лиофилизат на киселомлечен концентрат, съдържащ българските щамове Lactobacillus delbrüeckii ssp..
Машината служи за предсеитбена подготовка на почвата като съчетава в едно комбинирано устройство: плуг-шест корпусен за изораване на почвата..
   Нанотехнологията позволява получаването на различни материали (метали, сплави, оксиди и др.) с размери на отделните частици от ..
Метро, при което вагончетата не спират на всички спирки
Нестандартна схема за движение на метрото, която цели да увеличи максималната пропускателна възможност на линията на метрото, както и да нам..
Основният продукт на компанията е мобилният офис пакет OfficeSuite, който се използва активно от над 200 милиона потребители в 205 държави и..
Иновационна Борса © 2015 - 2018