Транспорт, складиране и пощи


Показване: Списък / Таблица
Покажи:
Сортиране по:
Second-Box
Това е филтър за защита против СПАМ. Между Second-Box и другите филтри има три основни разлики.   1. Другите филтри не информират изп..
Метро, при което вагончетата не спират на всички спирки
Нестандартна схема за движение на метрото, която цели да увеличи максималната пропускателна възможност на линията на метрото, както и да нам..
ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОМПАНИЯТА Българската фирма “СОЛАРЛАБ” ООД е основана през 2010 г. с идеята за реализиране на иновативни системи и е наш стр..
Търсим спонсор за създаване на прототипи на контролери за електромотори, които ще се използват за компановка на електромобили..
Търсим спонсори за разработването на прототипи на трансмисии:  - за конвертирани автомобили с ДВГ в електромобили с постоянн..
Търсим спонсори за разработването на прототипи за:  - електродвигатели за електромобили с различна мощност  - мотор - колело..
Търсим спонсори за рзаботка за прототипи на тягови LiFePO4 батерии за електромобили с голям капацитет..
Разработка на протототип на въздушно-релсово превозно средство по програма на Националния иновационен фонд 2019
Търсим партньори за техническо разработване на прототип на въздушно-релсово превозно средство по програма за спонсориране от Националния ино..
Спортно-развлекателно съоръжение за лупинги Кабина за 4 човека, която се движи върху релсички с хоризонтален участък от 30 до 40 метра и в ..
Търся потенциални инвеститори за внедряване в производство на идеен проект за летателно превозно средство и внедряване в наземно превозно ср..
Иновационна Борса © 2015 - 2023