Кепитал Спорт ЕООД

Интернет адрес: http://www.varriosport.bg .Varrio Sport - All Seasons  Outdoor
 

 
 
Varrio Sport – All Seasons Outdoor е интернет платформа за всички, които харесват живота от истинската му, ярка, весела и красива страна. За тези, които обичат да са в бурните води на живота и прекарват сводното си време на вдъхновяващи места с приятели и семейство, а в останалото време - планират следващото приключение. 
 
Ако и Вие обичате да бъдете на открито, да ходите в планината, да покорявате върхове и да сърфирате по вълни; 
Ако се придвижвате на две, три или четири колела, по въздух и вятър, по сняг или по вода;
Ако Пролетта, Лятото, Есента и Зимата са Ви любимите сезони;
Ако и за Вас „лошо време“ са само заплахи от Емо Чолаков….. …значи при нас сте в правилното онлайн пространство!
 
varriosport.bg е екосистемата, която събира на едно място възможността да изберете и закупите подходяща екипировка и аксесоари за любимия спорт и хоби, да откриете полезна и важна информация, да се консултирате с нашите атлети и специалисти, да намерите иновативни продукти и да научите за най-интересните събития, факти и хора от нашия блог, социални и медийни канали.
 
Какво ще намерите сред нашата природа?

По билата на Varrio Sport ще откриете висококачествена спортна екипировка от световни марки, обувки и облекла за туризъм, трекинг, експедиции, оцеляване, всичко от най-добрата спортна електроника, както и аксесоари, които ще улеснят живота Ви!

На морското равнище ще Ви зарадваме с шеметна селекция продукти за водни спортове – уиндсърф, кайтсърф, SUP, уейкборд, ветроходство, красивите и практични облекла и джаджи.
Гмурнете ли се в дълбоките води на Varrio Sport ще откриете необходимото за гмуркане и плуване от лидерски световни брандове.

В безкрайната небесна шир на Varrio Sport скоро ще разчистим облаците и ще полетим заедно с Вас сред някои от най-добрите продукти за парапланеризъм, въздушна акробатика и други.
Знаем, че това не стига и когато не правите всичко описано по-горе, Вие и семейството Ви живеете живот на колела! Тогава направете едно кръгче из нашите предложения за колела, тротинетки, ролери, кънки и всичко, което може да се търкаля в градска и природна среда.

Не забравяйте да уплътните и релаксиращите моменти с вдъхновяващи приключенски, биографични и откривателски книги или да се поглезите с натуралните спортни храни и и напитки, добавки и козметика, които ще намерите в библиотеката и салона на Varrio Sport.
 
Пропуснахме ли нещо?
А да - изживяването! Сред китните поляни на Varrio Sport всичко е добре организирано, лесно за намиране, удобно и приятно, сигурно и бързо. Освен това ще имате  възможност да се насладите на множество вълнуващи истории, приключения, постижения и новини в нашия медия блог,  списван от интересни журналисти, атлети, специалисти и приятели на Varrio Sport. 
    
Varrio Sport – All Seasons Outdoor:
24/7 работим за Вас;
100% доверен и коректен партньор за Вашето спортно занимание;
Най-високо ниво на сигурност за плащания и лични данни;
Експресна доставка до всяка точка на света;
Възможност за връщане на продукта до 30 дни;
Гъвкави решения за всеки заплетен казус и възел - само попитайте; 
С пожелания за вдъхновяващи мигове online на varriosport.bg и страхотни аутдор изживявания offline!
 


Varrio Sport - All Seasons Outdoor

www.varriosport.bg | e-mail: info@varriosport.bg | 0700 20 114 | Facebook Varrio Sport
 

  Не са открити оферти в списъка.

Иновационна Борса © 2015 - 2023