Козметични продукти на базата на пробиотични щамове Lactobacillus Bulgaricus и Streptococcus Тhermophilus, изолирани от традиционно българско кисело мляко
Добавена от: ТОНЕШ ООД
Тип на офертата: Предлага - Продукт / Иновация
Иновационна разработка относно включване на лиофилизат на киселомлечен концентрат, съдържащ българските щамове Lactobacillus delbrüeckii ssp. bulgaricus В 89, НБПМКК рег. № 8630 и Streptococcus salivarius ssp. thermophilus 9,  НБПМКК рег. № 8357 в съотношение 3:2, в състава на козметични продукти.
          - Защитен полезен модел 1872 U1

Козметичните средства разработени на базата на българските щамове Lactobacillus Bulgaricus  и Streptococcus Thermophilus имат широкообхватен защитен ефект спрямо вредни климатични и екологични влияния, като заедно с това способстват за нормализиране на кожната микрофлора, реактивират забавените възстановителни процеси при зряла кожа и стимулират естественото възстановяване свежестта и еластичността на кожата и косата.

Първият разработен козметичен продукт -  Гел за Интимна Хигиена “Phytocode LB”, е естествена превенция при грижата за интимната зона при жената.
Основната цел на козметичния продукт е паралелно с нежното почистване да блокира действието на патогенни микроорганизми и да възстанови, нормализира и стабилизира здравословна микрофлора в женската интимна област.
Съдържащите се в козметичния продукт млечнокиселите бактерии (лактобацили), които се явяват и своеобразен пробиотик, са доказан регулатор на локалния имунитет и защита срещу патогенни микроорганизми. Те увеличават и поддържат самозащитните функции на тъканите и намаляват риска от инфекции.
 

Напишете Отзив


* Вашето Име:


* Вашият Отзив: Забележка: HTML не се поддържа!

* Отзив:  Лош           Добър

* Въведете кода от полето по-долу:Иновационна Борса © 2015 - 2020