ПОДПОМАГАНЕ ВЗЕМАНЕТО НА ТЕХНОЛОГИЧНИ РЕШЕНИЯ
Добавена от: http://tontchev.vtu.bg
Тип на офертата: Търси - Партньорство
Цел на предложението
Подобряване на съществуващи или проектиране на нови неустановени технологични процеси, параметрите на които се изменят в диапазон, за който след експериментална проверка се гарантират  ползи, реализиращи определен икономически ефект.
Как се възнамерява  да се помогне на потребителя.
Съдействието насочено към потребителя се осъществява чрез избор параметрите на технологичен процес гарантиращи резултати, значими за съответната производствена програма. Оптимизирането на комплекс от противоречиви свойства, пестене на суровини, материали и енергия, както и възможността за  екологично обезпечена полза са  съществен мотив за всяко съвременно производство. Проектирането на технологичните параметри на процеса се поставя на добре проучена и изпитана чрез различни приложения научна основа, елемент от която са предварително определените експериментални наблюдения. В този смисъл определените решения след извеждането на адекватни модели, са реални и могат да бъдат използвани за постигане на поставените цели.
Услугата, която се предлага се състои в:
В определяне на оптимални технологични параметри на режима на обработване за нови и не оптимизирани процеси и системи.
Какво прави услугата уникална?
Възможността за подобряване на комплекса от желани свойства, намаляване на производствените разходи чрез оптимизация, анализ на качествените параметри и избор на рационални технологични режими правят услугата уникална.
АНАЛИЗ НА ПАЗАРА
Съществува софтуер, но без предлагано експертно съдействие, той е  безполезен за широко използване на описаните цели. Услугата в по-голямата си степен е експертна и в този смисъл се основава на дългогодишния опит на изпълнителите.
Всички заинтересовани към подобрения потребители са потенциални Възложители на услугата.
СТРАТЕГИЯТА при внедряването на плана включва:
Широко разпространение на плана. Първоначален подбор на предложения с по-голяма научна и икономическа перспектива. Реализация на плана. Популяризиране на резултатите. Подбор на нови предложения и т.н.
Получените резултати от придобитите ползи са най-добрият начин за популяризиране на плана.
Експертите на Възложителите са ключовите участници в процеса на вземане на решение. Те предоставят базата от данни, основа на пресмятанията по изследването. Определят границите на варирането на параметрите. Разпореждат се и организират предварителните и окончателните експерименти. Реализират предложеното решение.
 

Напишете Отзив


* Вашето Име:


* Вашият Отзив: Забележка: HTML не се поддържа!

* Отзив:  Лош           Добър

* Въведете кода от полето по-долу:Иновационна Борса © 2015 - 2023