Модулен електрически автомобил
Модулен електрически автомобил
Добавена от: Соларлаб ООД
Тип на офертата: Търси - Партньорство
ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОМПАНИЯТА
Българската фирма “СОЛАРЛАБ” ООД е основана през 2010 г. с идеята за реализиране на иновативни системи и е наш стремеж: да разработим нови технологии и модели на електрическа мобилност.

“СОЛАРЛАБ” ООД завърши проект, който разработи и осъществи експериментален модел на “Модулна електрическа кола”. Проектът имаше период на изпълнение 2013 - 2015 г. и бе на стойност 200 000 евро без ДДС, финансиран от „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013 Оперативна програма, чрез процедура „Развитие на иновациите” предприятия ”. Идеята бе да се реализира иновация в производството, вариант на многофункционален електрически автомобил: малък и лек със съвременен дизайн, сменяеми елементи, проектирани като отделни модули, с електронен контрол и електрически диференциал.
Проектирането и създаването на електрически превозни средства е екипно усилие между дизайнери, техници и инженери. Механичният и електрическият модел на автомобила е създаден с помощта на  симулационен софтуер - MATLAB Simulink и 3D софтуер за механичен и електрически дизайн - Autodesk AutoCAD Mechanical and Electrical.
Уеб страницата на проекта: www.solar-lab.eu

Напишете Отзив


* Вашето Име:


* Вашият Отзив: Забележка: HTML не се поддържа!

* Отзив:  Лош           Добър

* Въведете кода от полето по-долу:Тагове: modular, electric, car, Solar-Lab
Иновационна Борса © 2015 - 2023